Vi klarer alle former for autoskader

Har din bil fået en skade, så lad os gøre den god igen. Vores karrosseriværksted og skadecenter ligger i Greve – tæt på motorvejen mod og fra København. Her står et team af veluddannede og engagerede medarbejdere klar til at udføre alle typer af reparationer – både små og store, og uanset biltype og -mærke. Vi har over 30 års erfaring, og du kan trygt regne med, at vi får dig hurtigt på vejen igen.

Hurtig hjælp – samarbejde med alle forsikringsselskaber

I vores skadecenter udbedrer vi alle typer af skader. Vi samarbejder med alle større forsikringsselskaber, hvilket betyder, at du bliver hjulpet hurtigt og effektivt med dokumentation og taksering. Vi hjælper dig gerne igennem hele proceduren fra skadesanmeldelsen, til sagen er afsluttet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi står også klar til at se på din skade og til at give dig et uforpligtende tilbud, hvis dit forsikringsselskab ikke dækker skaden.

Gratis lånebil – mens vi reparerer din egen

At din bil er på værksted, betyder ikke at du skal undvære et køretøj. Vi ved om nogen, hvor meget det betyder at have en bil til rådighed. Derfor tilbyder vi naturligvis en gratis lånebil, så reparationsperioden bliver så glidningsfri for dig som overhovedet muligt.

Skadecenter med tryghed og kvalitet i fokus

At aflevere sin bil på et værksted er en tillidssag. Vi gør vores yderste for at leve op til din tillid, og vi råder over et topmoderne værksted med de sidste nye værktøjer og måleapparaturer, autodiagnosetestere samt 4 hjuls udmåling med allernyeste laserteknologi. Alt sammen betjent af veluddannede serviceteknikere, der løbende bliver efteruddannet for at være på omgangshøjde med den nyeste viden.

Vi reparerer alle bilmærker – med garanti

Når du vælger Hampen A/S, kan du være sikker på, at vi tager os godt af din bil. Uanset skadens omfang, biltype og -mærke kan du regne med, at reparationen bliver udført efter alle forskrifter. Derfor kan vi også med ro i maven yde garanti på alle reparationer.

Dine fordele:

  • Gratis lånebil under reparationen, med mulighed for opgradering til større bil
  • Vi kan hjælpe med skadesanmeldelsen
  • Samarbejde med alle forsikringsselskaber
  • Alle autoskader, biltyper og -mærker
  • Hurtigt køreklar igen