Vi lakerer din bil, så den bliver som ny

I forbindelse med Hampen A/S’ karrosseriværksted og skadecenter i Greve har vi vores eget topmoderne lakcenter, hvor vi lakerer efter autoskader, så du ikke kan se, at bilen har været skadet. I vores lakcenter står et team af veluddannede og engagerede medarbejdere klar til at udføre alle typer af reparationer – både små og store, og uanset biltype og -mærke. Vi har over 30 års erfaring, og du kan trygt regne med, at vi får dig hurtigt på vejen igen.

Gratis lånebil – mens vi lakerer din egen

At din bil er på lakværksted, betyder ikke at du skal undvære et køretøj. Vi ved om nogen, hvor meget det betyder at have en bil til rådighed. Derfor tilbyder vi naturligvis en gratis lånebil, så reparationsperioden bliver så glidningsfri for dig som overhovedet muligt.

Lakcenter med tryghed og kvalitet i fokus

At aflevere sin bil på et værksted er en tillidssag. Når du vælger Hampen A/S, kan du være sikker på, at vi tager os godt af din bil. Vi gør vores yderste for at leve op til din tillid, og vi råder over et topmoderne lakcenter med de sidste nye værktøjer – alt sammen betjent af veluddannede autolakerere, der løbende bliver efteruddannet for at være på omgangshøjde med den nyeste viden. Uanset skadens omfang, biltype og -mærke bliver arbejdet udført efter alle forskrifter. Det betyder også, at vi med ro i maven yder garanti på alle reparationer.

Dine fordele:

  • Gratis lånebil under reparationen
  • Vi kan hjælpe med skadesanmeldelsen
  • Samarbejde med alle forsikringsselskaber
  • Alle autoskader, biltyper og -mærker
  • Hurtigt køreklar igen

Har du fået ridser i lakken?

Kan du ikke længere spejle dig i motorhjelmen på din bil? Har køreglæden fået et dyk, fordi stenslag eller andre skavanker har give ridser i lakken? Vi forstår frustrationen, og vi står klar til at hjælpe dig hos Hampen A/S. Vi har over 30 års erfaring med reparationer og lakering, og du kan altså trygt lade os gøre din bil i stand igen.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber og leasingselskaber, og vi ser på, om forsikringen kan dække omkostningerne ved alle former for stenslag og ridser i lakken. Hvis forsikringen ikke skulle dække, kan du altid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på reparation af lakken på din bil.