Få hurtig og effektiv hjælp til skift eller montering af dine nuværende eller nye vinterdæk hos et af Hampen A/S dækcentre i Greve eller Herfølge nær Køge. Med vinterdæk skaber du tryghed og sikkerhed for dig, men også for dine medpassagerer. 

Hampen A/S i Greve eller Herfølge nær Køge serviceres alle bilmærker på topmoderne værksted og dækcenter.  

Hvorfor skifte til vinterdæk fordi, 

  • kortere bremselængde 
  • mere vejgreb 
  • bedre køreegenskaber 
  • mindre akvaplaning 

Alt i alt større sikkerhed for dig og dine medpassagerer. 

Skal du købe nye vinterdæk 

Der er stor forskel på kvaliteten af vinterdæk. Et godt vinterdæk som har et godt dækmønster og den korrekte gummiblanding, 

Kvaliteten af vinterdæk har indflydelse på bilens bremselængde m.m.. Dermed din og dine medpassagerer sikkerhed.
Hos Hampen AS dækcenter forhandler vi kvalitetsdæk fra anerkendte dækproducenter som Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental, Dunlop, Kleber, Tigar, Fulda og mange flere.
Når du bestiller dæk i et vores dækcentre i Greve eller Herfølge nær Køge, kan du også bestille tid til montering. Klik på linket nederst på side for og bestille en tid. 

Opbevaring af dine vinterdæk 

Med opbevaring af dine dæk som Hampen AS ligger de i et tørt, køligt og mørkt rum. Derved bremses dækkenes aldring mest muligt. 

Vær og vide om vinterdæk 

Kan jeg bruger helårsdæk i stedet for vinterdæk 

Et helårsdæk er lavet med egenskaber fra både sommer- og vinterdæk. Dermed også sagt, at det er et kompromis i hver sin retning. Derfor er vejgrebet på et vinterdæk altid bedre, når temperaturen er under 7˚C. 

Hvornår skal jeg skifte til vinterdæk 

Når temperaturen kommer under 7˚C, så forbedrer vinterdæk sikkerheden altså vejgrebet markant, fordi strukturen og gummiet er lavet specielt til lavere temperaturer. 

Kender du reglerne om vinterdæk i udlandet 

Hvis du skal kør-selv-ferie i vinterferien eller bare til udlandet i vinterperioden gælder der nogle forskellige regler i de enkelte lande f.eks. er det påbudt at køre med vinterdæk i Sverige i perioden 1. december til 31. marts eller nogle vinterdæk er lovlige i Danmark men ulovlige i andre lande.  

Spørg os til råds, hvis du er i tvivl. 

Kan min vinterdæk blive for gamle 

Det korte svar er JA. Med tiden bliver gummiblandingen i dækkene belastet og det går ud over dækkenes vejgreb. En tommelfingerregel siger, at gummiet i vinterdæk holder fem sæsoner eller 5 -6 år. 

Hvor meget mønster skal der være på mit vinterdæk 

Lovkravet til mønsterdybde er minimum 1,6 mm, men for din egen sikkerhed anbefales det, at du køber nye vinterdæk, når mønsteret er mellem 3 – 4 mm. Mindre slidbane giver mindre vejgreb og dermed risikoen for du mister herredømmet over bilen. 

 Dine fordele: 

  • Gratis lånebil mens din egen bil er på værksted
  • 3 års garanti på alle reparationer og reservedele
  • Vejhjælp, når din service er udført af os