Privat flexleasing

Ny Subaru uden bekymringer

Til en fast lav pris.

Sikkerhed og tryghed for dig og din familie er i højsædet, derfor kigger du nu på Subaru!

Når du vælger Subaru Privat flexleasing, ved du med sikkerhed, hvad din bil kommer til at koste dig hver måned. Og når leasingaftalen er slut, afleverer du bare bilen hos os igen.

Så enkelt er det.

Du betaler en lav éngangsydelse og derefter en fast, månedlig ydelse. Bekymringer om serviceudgifter, værditab og gensalg er ikke noget, du skal forholde dig til.

Den opgave overlader du trygt til os! Du får kort sagt alle fordelene, sikkerhed og tryghed for hele familien ved at flexlease en ny Subaru – og slipper samtidig for bøvlet og bekymringerne ved at være bilejer.

Med den lave første ydelse får du mulighed for at køre i vores nyeste modeller uden store billån.

Kontakt Hampen A/S i dag på 43404535 og hør mere.

Er privat flexleasing noget for mig?

Om køb eller privatleasing er den bedste løsning for dig, kommer an på en lang række faktorer. Men som tommelfingerregel kan man sige, at leasing er en rigtig god mulighed, hvis du kender dit kørselsbehov – også et godt stykke ud i fremtiden – og prioriterer tryghed i dit bilbudget.

Ingen bekymringer om værditab og gensalg

Når du vælger Subaru Privat flexleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke er ejer af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Du kan altså trygt aflevere bilen tilbage ved aftalens ophør uden bekymringer om restværdi eller gensalg.

Når bilen skal afleveres

Når leasingaftalen udløber, og bilen skal afleveres, gennemgår du bilen sammen med din Subaru forhandler, hvor du fik bilen udleveret. Du betaler intet for almindelig slitage. Har bilen skader, der nedsætter værdien, skal der naturligvis betales for udbedring af disse. Men har du passet på bilen, og er den i den aftalte stand, så er det din Subaru forhandler, der står med risikoen for restværdien.

Tryghed i bilbudgettet

Med privat flexleasing samler du finansiering, afskrivning og serviceomkostninger i én månedlig ydelse. Det giver dig fuldt overblik over dine samlede udgifter. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof.

Resultatet er ro i sindet – og tryghed i bilbudgettet.

Månedlig ydelse

Hvor meget kan og vil du afsætte til din bil hver måned? Ved Privat flexleasing af en Subaru inkluderer den månedlige ydelse bl.a. service og garanti, men ikke brændstof, grøn ejerafgift, forsikring og ekstra dæk

Kilometerbegrænsning

Hvor meget regner du med at køre om året? Vi har sat udgangspunktet på 15.000 kilometer pr. år. Men husk, at hvis du kører længere end aftalt, bliver du afkrævet et gebyr for de ekstra kilometer, hvor bilen taber i værdi.

Tryghed og sikkerhed

Ikke kun bilen giver dig tryghed og sikkerhed, vi har til dig lavet en tryg og sikker aftale om finansiering i samarbejde med Nordea.

Få et personligt privat flexleasing tilbud

Kontakt Hampen A/S i dag på 43404535 og hør mere.

Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.